Sadece Allah’la Mutluyum

20.06.2021
223
Sadece Allah’la Mutluyum

Sadece Allah’la Mutluyum

Selamen kavlen min rabbin rahîm. Babacığım; ilkindi namazı için abdest alırken, Bismillahirrahmanirrahim deyip niyet ediyorum. Bismillahirrahmanirrahim diyen ben değildim, Allah’tı. Niyeti Allah yapıyordu. Ellerimi yıkıyorum, Allah kendi elini yıkıyordu. Ağzıma, burnuma su verirken Allah Kendi ağzına burnuna su veriyordu. Yüzümü, kollarımı yıkarken, başımı mesh ederken, ayaklarımı yıkarken keza aynı şekilde oldu.

Allah fiziki bedenim, vücudum, et kemik dünyam olmuştu. Bedenimde bu hali ilk defa yaşıyorum. Ayrıca Allah’ı kadın suretinde gördüm, konuştum. Bana yardım et, isteklerimi gerçekleştir diye dilekte bulundum. Bu Hali de sabahtan beri yaşıyorum. Not: bildiğin, tanıdığınız bir kadın değil. Birde babacığım öyle bir haldeyim dünya ve içindekilerin hiçbiri beni mutlu etmiyor. Dünya ve içindekilerin hepsi kıymetsiz, değersiz, anlamsız geliyor. Ayrıca çok durgun, sakinim. Kısaca varlığımı bile hissetmiyorum.

Hayat yorgunluğu desem değil. Hangi kelimeler halimi anlatabilir ki, anlatamaz. Resmen duygularım alınmış gibiyim. İsteklerim alınmış gibiyim. Dua ediyorum verse de olur vermese de olur diyorum. Kısaca her şeyi silmiş atmışım. Sadece Allah’la mutluyum. En çok sevdiğim çocuklardır, onlarla bile ilgilenecek azmim yok. Allah kendinden gayrı her şeyi aldı, sevgiyi, isteği, değeri. Sadece Sevgi duyduğum Allah. Değer verdiğim Allah. İsteğim, arzum Allah.

Bedenimi de ele geçirdiğinden beri Allah bedenimde artık. Hiçbir şeyden mutluluk almıyor, bedenime bile eziyet hüzün herşey. Bedenimi de artık mutluluk veren sadece Allah. Bedenim sanki Allah’ın bedeni oldu. Vücudum Allah’ın vücudu. Bedenim dünya içindeki yemekler içecekler mal mülk dünyanın içinde ne varsa bedenin ihtiyacı hiçbir şey den tat almıyor, Acayip bir haldeyim.. Bir duam var, ben cenneti de istemiyorum. Sadece Allah ve ben beraber olmak istiyorum. Öyle bir gizli yer, sadece ikimizin Allah’la olduğu bir yer olsun. Eşimi unuttursun, çocuklarımı unuttursun, cennet de diye duam var. İstemiyorum hiç kimseyi. Sadece Allah’ı istiyorum.

Beni seven tanıdıklarımı da unuttursun. Hiçbir mahlukatı istemiyorum. Sadece Allah’ı istiyorum. Babacığım Allah konuşuyor: ‘’sen benimsin, bana aitsin, seni kendim için yarattım.’’ Diyor. Bunu üç defa tekrarladı. Bana sarıldığını görüyorum. Sarıldıktan sonra benim bedenime nüfus ettiğini, bana dair ne varsa yok olduğunu görüyorum. ”Seni benden başkası kesmez, mutlu edemez, seni kendime seçtim, mahlukatı yaratmadan önce benim irademdi, seni kendime sevgili kabul etmem. Mahlukat yaratılmadan önce sevgili idin, vardın, irademde, düşüncem de.

Resulümü de dünya kadınları, saltanatı, malı mülkü, cennet hiç biri kesmemişti. Onu da kendime seçtim. Bende duruldu, sakinleşti. Ben seçtiklerimi, dilediklerimi, kendime seçerim”

-Selam es selame Aziz kardeşim İmam Muhammed. Maşaallah barikallah kesiflerine. Kutlu olsun. Beserin ulaşabileceği en üst seviyeye ulaşmış durumda olduğuna göre milletimize ve ümmete hayırlı hizmetlerini yaşayacağız inşaallah. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Ne mutlu günümüz insanına. Senin gibi Allah dostlarının hizmetine, dualarına muhataptırlar. Elhamdülillah. Elhamdülillah. Elhamdülillah.. Selam es selame

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.