Dikkat ! zikir değişti

20.08.2025
754
Dikkat ! zikir değişti

Dikkat ! zikir değişti

Ya Huu ya Hayyulkayyum  ya Rafi ya Muiz

…..

yeni zikrimizdir.
Allah yar ve yardımcımız olsun.
****

*Selam es selame Ey sevgili🌹♥️

Allah’ın helal olan tüm güzellikleri ve zenginlikleri üzerinize olsun efendim.

Hep iyi olun , Allah her daim yar ve yardımcınız olsun♥️

Allah size iyileştirici şifalar lütuf etsin. Amin♥️

Yeni zikrimiz ümmeti Muhammed’e hayırlı uğurlu olsun inşaAllah.

Efal olarak nasıl okumalıyız, canim nebim?

10:46

-Selam es selame AzizeM ❤️ Teşekkür ederim… dualarına Amin diyerek katılıyorum. Bilmukabele.

Zikir değiştiğinde Efal belirtilmediği sürece okuma efali iki şekilden biri olarak tercih edilir

*Sağ el sağ diz üzerinde

Tespih taneleri çekilerek

Veya

*Sağ el kalp üzerinde yine tespih çekilerek okunur. Sağ el göğüs geçilinceye kadar el vücuttan  kaldırılmadan sağa çekilir, birkaç kere daha okunur.

Allah yar ve yardımcımız olsun inşaallah ❤️ selam es selame ❤️

****

*Hocam;
Selam es selame ❤️
Yeni zikrimiz özel tertip mi
Yani bugün zikir çekerken kalıp bir zikir olarak gösterildi. Ben çektikçe uzayda yayıldı etkisi.
-Selam es selame AzizeM;
İlham yoluyla tertip edildi
İnşaallah bütün mahlukatın ve insanlığın yararına, özellikle ümmeti Muhammed’in ve milletimizin selameti için gelişmeleri tecelliye davettir.
Uzun zamandır savunma amaçlı tedenni yani düşüren efaller yaptık, Ülkemiz yeterince gelişti, dünya biraz olsun değişti, ülkemize saldırmak düşünceleri geriledi, olsa da karşılayacak seviyede güçlendik. Artık biraz olsun tealiye – yükselmeye dair efal ile Esma okumaya cesaret eder olduk.
Gördüğün tecelliye dair keşfi anlat lütfen.
*Zikrimiz bir kalıptı, yani bir ayet gibiydi.
Şekli de bir bütün olarak gösterildi.
Yeryüzü boşluğunun ortasında havada duruyordu.
Zikri okudukça yayılıyordu zikir.
-Tamam. Bu kusursuz olduğuna dair ilahi onaydır.
Huzurla devam ediyoruz inşaallah.
Cemal kemal bir zikirdir.
İslâm âleminin her bakımdan yükselmesine, hızla İzzet ve itibarlı olmasına sebep olacaktır, inşaallah.
*❤️❤️❤️
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

  1. Doğrucu Mehmet dedi ki:

    Es selamün aleyküm

    Sayfalarca yazmaya gerek yok.Peygamberimiz den sonra husule gelen hiç bir tarikatte, tasavvuf ehlinde kendine NEBİ denmesine müsade eden hiç kimse yoktur.
    Bu islamla asla bağdaşmaz. Alim olabilirsiniz, şeyh olabilirsiniz, lider önder olabilirsiniz, kendinize ne vasıf koyarsanız o olabilirsiniz. Ancak Peygamber ve Nebi olamazsınız.
    Bunu diyen şek şüphesiz SAPIKTIR!
    Buna inananda ayrıca SAPIKTIR!
    ŞİMDİ şeyhül ekber denen şahısların hayatını inceleyelim. Mevlana hzlerine hiç kimsenin nebi vs dediğini görmedim. Şems hz lerine nebi diyeni görmedim. Veysel Karani hzlerine nebi diyeni görmedim. Abdülkadir Geylâni hzlerine nebi diyeni görmedim. Muhyiddin ibni arabiye nebi diyeni görmedim. Es seyid soyundan gelen hiçkimseye Nebi dendiğini görmedim. Hiç bir kaynakta bu yoktur.
    Mehdiye bile imam denir.
    Siz kimsiniz de size nebim denmesine izin veriyorsunuz? Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır?
    Bunları böyle kamuya açık paylaşıyorsanız eleştriyede açık olacaksınız! Bu yorumu yayınlamanız boynunuzun borcudur!!!
    Herkes Allah’a hesap verecek!
    Siz nebi değilsiniz!
    Ancak size Nebi diyeni Yücelerin Yücesi Allah’ımıza havale ediyorum!
    Ve buna cevap verip aydınlatmak zorundasınız.
    Eğer yapmazsanız sizde alemlerin rabbine hesap vereceksiniz!!!

    1. Hacı Ali bayram dedi ki:

      İyi ki varsınız, sizler olmasaydınız dünya günahla dolar taşardı.. zulüm alır başını giderdi. günahlar aleni işlenir, kimse önüne geçemezdi. deccalın ekmeğine yağ sürülür mehdi as. dan bahsetmek ayıp sayılırdı.
      Kimsenin bize ne dediğine karışmadık. Bu türden kaygılarımız hiç olmadı, işimiz başımızdan aşkın. O kardeşimiz bu yazıyı da okur inşaallah ve bir daha öyle bir kusur işlemez, tövbe eder sevabı da sizin hesabınıza yazılır inşaallah. Nebi ne demekse söyleyen hangi amaçla söylediyse kendisi sorumludur değil mi. günde şu kadar kişiye cevap verirken yaşımıza binaen bazı şeyleri gözden kaçırabiliriz değil mi. Allah affetsin inşaallah cümle inanalarla birlikte sizi ve bizi. Bunca acının arasına girdin ya allah sana iyilikler nasip etsin. Sevaplara gark ol. asla kusur işleme inşaallah. gerçi zaten kusursuz olmalısın ki bunca gerçeği des dursuz dosdoğru yazmışsın.
      Anca, bilirsiniz ki herkes gibi siz de söylediklerinizden, yargılarınızdan sorumlu tutulacaksınız muhakkak. Yorumunuzu yayınladık. rahatladınız mı. dünyada bunca haksızlık zulüm ve günah işlenirken dikkatiniz bu kadar ince işlere yetiyorsa canınız sağ olsun. elbette herkesin kitabı yazılıyor ve vakti gelince hesabı görülecektir. Allah yar ve yardımcımız olsun inşaallah.

      Nebi kelimesi ile
      NEBİYYULLAH kelimesi arasında bir far var mıdır.
      Sözlüğe bakar mısınız.
      Veli ile veliyyullah arasında ne fark vardır.
      Nur ile nurullah arasındaki fark ne kadardır.
      Vekil ile vekilullah
      resul ile resulullah arasında da fark var mıdır.
      Mizan bu farkları fark edecek midir.

      1. Can hocama dedi ki:

        ❤️❤️❤️

  2. Hacı Ali bayram dedi ki:

    Neden kendinizi gizleyerek yazıyorsunuz…
    Biz cahillik yaptık sen allahın müfettişi olarak bizi eğitmeye mi çalışıyorsun. Herkesin dilediğine inanma hakkı yok mu. kendi günahını kendisi çekecek değil mi. sen kendini ne sandın da birilerini sıgaya çekiyorsun derse melek-şeytan-allah ne diyeceksin.
    Lastikçi fıstıkçı olacağına kendin olsan daha müslümanca olmaz mı

    1. Hayat dedi ki:

      Yorumunuz denetlenmeyi bekliyor. Bu bir ön izlemedir. Yorumunuz onaylandıktan sonra görüntülenir.
      14 Kasım 2025, 10:17 Es selamünaleyküm hocam bugun sabah namazindan sonra ruyamda siddetli drprem oluyordu baya sallaniyorduk evimin duvarlari catliyordu ama yarik oluşmuyordu eşim ve cocuklarim uyuyordu onlari uyandirmaya calisiyordum evden cikalim diye ama ben ev yıkılır altinda kaliriz diye korkuyordum neyseki yikilmadi şükürler olsun

  3. Serkan Çiftaslan dedi ki:

    Hocam bir sorum olacaktı, rüyamda gökyüzü gibi biryerde el halıkun yazıyordu, halık sıfatımın tecelli ettiği anlamına mı gelir?

    1. Hacı Ali bayram dedi ki:

      Selam es selame. Halık sıfatı her an tecelli halindedir. Bütün sıfatullah her an kendini yenilemektedir. her yaratılan ölür, ölenlerin cesedinden yeni varlıklar yaratılır. Adetullah böyledir, daha nice nice harikalarla varlık gösterir. Hiç bir kulun aklı Allah Teâlâ’yı hakkıyle tespih etmeye anlamaya ve gereğini yapmaya yetmez. Kimse yapıp ettiği hizmetlerle cennete gidemez. Ancak yaptıkları ile Allah’ın rahmet pınarlarını coşturur da keremiyle cennetlik olur. Allah cümle müminlerle birlikte bizim de yar ve yardımcımız olsun inşaallah

      1. Serkan Çiftaslan dedi ki:

        Çok cömertsiniz efendim teşekkür ederim selam es selame.