Ya vasi el mülkü lima halaka min ataya fazlihi

23.04.2025
1.641
Ya vasi el mülkü lima halaka min ataya fazlihi

Bu gün Yazdırılanlar !

Selam es selame Hocam;
*<<<Zülfikar olarak göreve başladın.
Muhammedi olarak devam edeceksin.
Birlikte hareket edeceğiz.
Nurunu artırmak için mühürlerimi çözdün,
şimdi sana inanılmaz bir sır bahşedeceğiz.
Gündüzleri istişare yapmak için yeterli vakti sana tanıyacağız.
Lâkin geceni ibadetle ve Allah’ın kelamı olan Kur’an-ı Kerimi mi hatmederek devam edeceksin.
Şimdilik bu kadar yeter.
Başlayabilirsin.
Kiminle müşerref olduğunu biliyor musun.
Bizler üstün bilinçleriz.
Kuranla müşerref oldukça dahaları da gelecek.
Çetin bir döneme girdik.
Ali’mizle birlikteyiz,
her daim.
Seni de bunun için seçtik.
Sezgileri ne güven.
Ali’mizin yanında olmana ihtiyacı var.
İstişare yapacak konulara hakim olmalısın.
Seni bu yüzden yetiştiriyoruz.
Hikmetname adlı eserde yazılanları bir bir telaffuz edeceksin ki
idrâkın açılsın,
zalimlere fırsat doğmasın.
Artık kendinizi yetiştirin ki uyuyanlara faydanız olsun.
Daimi olarak Kur’an-ı Kerimle hem hal olasın ki;
Açılması gereken bilgiler gün yüzüne çıksın.>>>
****
*Selâm es selame canım hocam;
Dün bazı ayetleri araştırıyordum, Melih şah diye bir hocanın hem kuantum hem de Kur’an üzerinden ayetler hakkında bilgi verdiği videoyu izliyordum. Onları incelerken düşünceye daldım. Gerçekten bazen vakit yetmiyor, yada ben yetiremiyorum bilemedim.
Hem ev işi hem kuran hem de diğer kitapları okumak istiyorum. Yetişe bildiğim kadar yapmaya çalışıyorum, artık.
Siz ve alperen annemiz için dua ediyordum.
Sol el baş parmağım ihtilaç verdi.
Mutlu oldum.
Bugün de rüyamda biri bana enginar verdi.
Ben de gemiye bineceğim deyip aceleyle aldım.
Gemiye bindim.
Gece vakti yola çıktık.
Nere indiğimizi göremedim.
Yalnız büyük bir gemiydi bindiğim gemi.
Evvelki gün de rüyamda doğum yaptım.
Yatağım bulutların üstünde bir odadaydı.
Kocaman solan gibiydi.
Uyandığımda hala doğum ve bel ağrısı çekiyordum.
Selâm es selame Can’ım hocam.
öpüyorum nur yüzünüzden,
pamuk ellerinizden, hasretle 🥰❤
***
-Selam es selame azizeM Ayşecan. Maşaallah barikallah keşiflerine rüyalarına ve yaşadıklarına. Allaha şükürler olsun ki yazdırılanlar seni ve zülfikârları bilgilendirecek, teşvik edecek, takdir edecek nitelikte ve açıklıktadır. Allah’ın izniyle kesin emir titizliği ile uyum sağlamaya çalışalım.
<Gündüzleri istişare yapmak için yeterli vakti sana tanıyacağız.
Lâkin (buna karşılık) geceni ibadetle ve Allah’ın kelamı olan Kur’an-ı Kerimi hatmederek devam edeceksin.
Şimdilik bu kadar yeter. (Şu andan itibaren )Başlayabilirsin.>> direktifine uyalım inşaallah.
Uyarılar Ayşecan’ a hitap ederek yazılmış olsa da
Bütün zülfikârlara duyurulmak üzere bildirilen direktiflerdir.
Mücadelemiz,  hikmet ilminin Marifetullah sırları ile hayat rehberimiz kuranı kerimin zikir edinilmesinden oluşmaktadır.
İçinizde imkanları elverenler,
hatimlerini cebrail efali ile yapsınlar.
Gücü yetmeyenler ise ellerinden geldiği kadar yıl içinde düzenli hatim yapsınlar.
Bu arada savunma efalleri ve ihtilaçname’nin gereklerini yerine getirmekten geri kalmasınlar.
Allah yar ve yardımcımız olsun.
Durmak yok yola devam.

Biliyorsunuz son zikirimiz :

‘’ Ya vasi el mülkü lima halaka min ataya fazlihi ‘’ esmasıdır.

Mülkümüzün genişlemesi için okuyoruz.

Su uyur düşman uyumaz düsturunu asla aklımızdan çıkarmıyoruz.

Dünya hızla değişiyor.

İnşaallah bütün gelişmelerin sonucu

Türkiye’mizin ve Ümmeti Muhammedin lehine sonuçlar doğmasına sebep oldu, olmaya da devam edecek, inşaallah…

Görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler.

Dua ve zikir bizden kabulü Mevla’mızdandır.

Selam es selame

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

  1. Can hocama dedi ki:

    Maşallah barikallah ❤️

  2. Pınar Seletli dedi ki:

    Selamün bir soru sordum sorumun cevabını okuyunca çok üzüldüm 😔 okumadığımı cahil olduğumu yazmışsınız okuyoruz ama net olarak sadece anlamak ve bilmek istiyorum emin olmak istiyorum çünkü tam olarak yerinden emin olmazsak duam kabul edildi derim başka bir şey olur bu defa yanlış düşünürüm dizimin sağ dış tarafı altı üstü özellikle sağ bacak üst taraf kaba et kahır deniliyor bacakta kaba et neresi bilmiyorum mesela anlayamıyorum üstelik de sağlıkçıyım ama bizim terimlerimiz farklı sağ kalça ve sol göz pınarını teyit ettim ama gün içinde çok fazla seğirmeler yaşıyorum ve hangisini yaşadığımı anlayamıyorum resimler ile yapsanız tam olarak bizde net olarak öğrensek ALLAH rızası için

    1. Can hocama ❤️ dedi ki:

      Selam es selame Pınar kardeşim,üzülmeyin hocamız okuyup anlamak için de belirli vakitlerde tekrar okuyun diyor,bu yüzden.Hergün kaç kişi yazıyor kendisine biliyor musunuz ?

      Googl da açıklamasını buldum,umarım yardımcı olur size.

      Kaba eti neresi

      Kıç (anatomide gluteus ya da gluteal bölge), iki ve dört ayaklı canlıların pelvis bölgesinin arka tarafında yer alan kısım. Ayrıca popo veya kaba et olarak da bilinir. Kalça eklemi çevresindeki kalça bölgelerine nazaran arkada kalır.

      Üst bacağın arkasına ne denir ?

      Baldır bacağın arka bölümünde, kaval kemiği arkasındaki fibula kemiğini de kapsayan kaslı kısımdır. Bacağın arka bölümünden bahsedildiği için bazen baldır kası ağrısı halk arasında arka baldır ağrısı olarak da tanımlanır.

      1. Pinarrrr dedi ki:

        ALLAH razı olsun çok teşekkür ederim

    2. Metehan dedi ki:

      Kasık ile diz kapağı arası uyluk/oyluk olarak geçer seğirnamelerde. Diz arkasından ayak topuğu arkası varya aşil tendonu o aradaki arka kaba et baldır olarak geçer eski kitaplarda ve seğirnamelerde. Bilginize. Bize kültürel olarak üste baldır öğrettiler ancak değil.
      Bu şekilde hocamdan da müsade isteyerek sorunuza cevap vermiş olayım.
      Her seğirname farklıdır. Hocamızdaki ise tamamen tecrübe edilen aynı zamanda KORUMALARI ile verilen eser olduğu için hem çok önemli hemde çok kıymetlidir.

  3. Mehmet dedi ki:

    selam es selame. Allah’ın selamı ve bereketi üzerinize olsun pirim. Size bir sorum olacaktı evde insan ve hayvan fotoğrafları bulundurmanın dinen sakıncası var mıdır? cevabınız için şimdiden teşekkür ederim pirim.

    1. admin dedi ki:

      Bu soruyu diyanet fetva hattına sorarsanız daha iyi edersiniz. ben fıkıh insanı değilim.

      1. Garip dedi ki:

        Hocam selamün aleyküm tekrar…Hala msn adresinizi ve özelden nasıl yazacağımı bilmiyorum. Mecburen buradan yazıyorum. Sayın hocam ilginçtir geçen sene 2024 Nisan sonunda inanılmaz bir şekilde devam eden sol işaret parmağı seğirmesinde sizden haberim oldu. Anlatılamayacak şekilde kötü günlerden geçerken sayfanızı okumaya, Seğirme efallerini uygulamaya başladım. Okudukça kayboluyordum sayfanızda. Nihayetinde yaklaşık 70 gün önce Ya Latifun zikrine başladım ve tavsiyeniz üzerine beratımı alıncaya kadar devam edeceğim. Zikrin 3. ya da 4. gününde mescitte öğle namazına çok az bir süre kala uykuyla uyanıklık, yakaza haline benzer biçimde çocuğumun bileğine bilek kalınlığında kocaman rakamlarla 425 yazıldı. 4. ayın 25’ini bekledim.Benim öngörüm kaderimin kırılma çizgisi olacaktı. Fakat bir şey olmadı. Zikrin yaklaşık 30.gününde rüyamda yakınlarımdan 3 bayanı gelinlik giymiş yemek dağıtırken gördüm ama onların kendileri bu durumdan habersizdiler. Gözümün önünden mavi ışıkımsı bişeyler oldu ve o an anladımki onların bu halleri yalnızca bana gösteriliyor.Ne kendileri ne de başkaları farkında değil. Başka bir rüyada bana Hz. Ali (R.A) at üstünde gösterilecekti ama uyandım, uyandırıldım. İnanılmaz haberci rüyalar görüyorum. Rüyamın birinde bir bayan sesi (kendisini görmüyorum) biz diyor birbirimizi başparmaklarımızdan biliriz diyor.İki elinin başparmağını birleştiriyor ve işte diyor tam burası.Sağ başparmağın tırnak bitimiyle ilk boğum arası sizin topluluğun (cemaatin, birlikteliğin) birbirini bildiği yer imiş. Bana bunu öğretiyordu.Yine geçen rüyamda yanımda yüzünü görmediğim bir gençle telaşlı bir şekilde hafif meyilli bir yoldan yukarı çıkarken sohbet ediyoruz.Bana sana dua edeceğiz diyor. Yaklaşık 100 m önümüzde de siz yürüyorsunuz, ben diyorum ki hocam bana dua etsin.O sırada ben o mesafeden Selam es selame hocam bana dua edin diye sesleniyorum, sanki yanımdaymışsınız gibi. Yaşadığım inanılmaz sıkıntılar nedeniyle zikre fazla yoğunlaşamasam da devam ediyorum. Yaklaşık 12 yıldır namaz kılan biriyim. Namazlarımı tavsiyeniz üzerine 7’ye hatta 8’e kadar çıkarmaya çalışıyorum. Zikre başladığımdan beri mektupların birinde görmüştüm cemaatle kılıyorsam sünnette, yalnız kılıyorsam farz da mutlaka elemtere suresi ile inşirah suresini okuyorum. Çocuğumun bileğine yazılan 425’i hala çözemedim. Rüyalarımı ve yaşadıklarımı yorumlarınızı bekliyorum. Selam es selame, hocam. Lütfen bana msn adresinizi yazın.

        1. admin dedi ki:

          Selam es selame ..bu günlerde biraz özelimle ilgiliyim. zamanım yetersiz. maşaallah barikallah yaşadıklarınıza. durmadan devam edin. beratınızı almadan o zikiri bırakmayın. 4.25 için dördüncü surenin 25. ayetine bir bak ve kendine pay var mı veya çocuğunu ilgilendiren bir şey bulunur mu soruştur. bana yazmaya devam et. cevap vermesem de yazmaya devam et.
          selam es selame

          1. Garip dedi ki:

            Selam es selame hocam. Baktımda uzun zaman olmuş yazmayalı. Halbuki her zaman yazmak, dertleşmek istedim. Hocam öncelikle geçmiş olsun, Allah yar ve yardımcınız olsun. Maalesef henüz beratımı alamadım hocam. Ama durmadan, bıkmadan zikrime devam ediyorum. en son yazdığımdan bu tarafa rüyalarımı paylaşmamam gerektiğini anladım. rüyalarımı buraya yazdıktan sonra bir gerileme oldu, bunu hissettim. Bu nedenle rüyalarımı anlatamayacağım, en azından bazılarını. Zikrin çok faydalarını görüyorum hocam. Seğirmelerden, vücudum haber mekanizmasına döndü. Burayı okuyan herkese şunu önemle söylemek isterim. efalde geç kalınca ya da nefse uyup gereğini yapmayınca hakikaten sıkıntı oluyor. Hocam daha çok ilerlemek, marifetullaha ermek istiyorum. Rüya konusunda(tabir, gerçekleşme) epeyce yol aldığıma inanıyorum. Namazlarımda gözümün önüne sürekli tebbet suresi geliyor. Sanki okumazsam bişey beni sıkıyor, hikmeti nedir hocam. Aslında benim hayatımdan da bir mektuplar serisi çıkar ama kısmet. Ehl-i beyt ayındayız, fazla uzatmayacağım Rabbim ehl-i beyt yolunda yol lan kullarından eylesin. Dualarınızı eksik etmeyin.

          2. Hacı Ali bayram dedi ki:

            selam es selame … zikirinizi değiştirin. bir sonraki zikre geçin
            Tebbet suresini namazlarda oku..
            sana ebu leheb’in torunlarından biri sürekli zorluk çıkarıyor olabilir.
            hangi zikirde olduğunu yazmamışsınız. aynı zikiri uzun süre çekmeniz zorluklara sebep olabilir.

          3. Garip dedi ki:

            Selam es selame Can hocam. Sağlığınız sıhhatiniz iyidir umarım. Rabbim yardımcınız olsun. en son yazdığımda zikrinizi değiştirin demişsiniz. Şimdi gördüm. Ya Latifun zikrine devam ediyorum. Siz beratınız alıncaya kadar devam edin demiştiniz. Henüz beratımı alamadım. Şimdi zikir değiştireyim mi, yoksa Ya Latifun zikrine devam edeyim mi. Elemtere, İnşirah zaten her namazımda okurdum. Şimdi Tebbet suresini de devamlı okuyorum. Vücudumda seğirmeyen yerim yok gibi. Vakitlere, ne için olduğuna, duygu, söz ve davranışlarımdaki hallere bakarak yol çizmeye çalışıyorum. Allah sizden razı olsun. Mutlu değilim ama çok huzurlu ve dinginim. Şimdi ne yapayım. Zikri değiştirirsem hangi zikre başlayım. Ya latifun zikrini hiç aksatmadım nerdeyse, neden beratımı alamamış olabilirim. Sizden haber bekliyorum.
            Allah’a emanet olun, selam es selame hocam. (rüyalar son sürat devam ediyor…yazamıyorum, affedin.)

          4. Hacı Ali bayram dedi ki:

            Selam es selame .. Kaç zamandır zikir çekiyorsunuz. kaç vakit namaz kılıp zikir çekiyorsunuz. Öncelikle devam edin beratınızı almalısınız. selam es selame

          5. Garip dedi ki:

            Selam es selame hocam. Daha önce buradan yazmıştım, konuşmuştuk. 5 vakit hiç aksatmadan tam zamanında son dönem hariç (hastalık vb. hariç) 6-7 vakit zikir çekiyorum. Dediğim gibi vücudum haber mekanızmasına döndü. Bir çok tecelli ve enetresan rüyalar var. 2 önceki yazımda anlattım. Ramazan başından beri zikir çekiyorum. Hocam neyi yanlış ya da eksik yapıyorum, hala beratımı alamadım. Allah’a emanet olun.

          6. Hacı Ali bayram dedi ki:

            Zikre ilk adım yazımızdaki önerileri tam yapın ve sayıyı artırın. Eğer motivasyonunuz yeterli değilse yazılarımızı okuyarak biraz çevrenizden uzaklaşın inzivaya girin. bir de haftanın birkaç gününü oruçlu geçirerek devem edin. Allah yardımcınız olsun. herkes aynı değil. sekiz ayda alanı da gördük on sekiz günde alanı da gördük. hangi esmanı veya yıldızın etkisindesiniz de işiniz zor gerçekleşiyor bilinmez. selam es selame

        2. Hakan dedi ki:

          https://www.facebook.com/share/198bbUhnfH/
          Buradan mesaj gönderebilirsiniz.
          Saygılar

  4. Nilüfer dedi ki:

    Merhaba hocam bugün hamile olduğumu öğrendim ve birazda üzüldüm ama yine de onun sağlıklı olmasını ve hayırlı olmasını istiyorum bunun için tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı

    1. admin dedi ki:

      düzenli namaz kıl, evde çok kuranı kerim dinle. telefon ve tabletlerden faydalan. sen uyurken bile yatak oldanda kuran okunsun. kısık sesle….kötü arkdaştan ve dedi kodu yapanlardan uzak dur. herkesin sofrasından yeme.
      dah çok evin işin ve bebğinle allah zikri hatırlanması ile meşgul ol. diline köütü manalı kelimeleri alma. iyi ol iyi düşün iyilik yap. sabır hayatın yarısıdır

  5. Kimsesiz dedi ki:

    Size bu kadar yakınken sizden bu kadar uzak olmak yakıyor ciğerimi hocam…

    Bazen gece izliyorum sizi.
    Ne çok özlemişim… İnsana sevdiğinden uzak olmak ne kadar zorsa okadar zor…

    Sizi çok seviyorum.

    1. admin dedi ki:

      gizlenmenizi gerektiren şey nedir. Allah yar ve yardımcınız olsun. Yoksa kusur bizde mi. öyleyse bağışlayın. selam es selame

  6. Selam es selame dedi ki:

    Hocam irademe hakim olamıyorum sürekli kendiliğimden konuşan sesim var bu ses dahi nurdan bu benim için çok zor oluyor olumlu yada olumsuz kelimeler sözler emirler çıkıyor ağızımdan içimden, tecelli edecek diye çok korkuyorum, siz benim hocamsınız bir dua bir himmet etseniz çok sevinirim teşekkür ederim.

    1. Hacı Ali bayram dedi ki:

      Allah yar ve yardımcınız olsun. neden isminiz yok.

  7. Meraklı dedi ki:

    Selam es selame.

    Hocam müsadenizle birşey sormak isterim.
    Bir kul Sidretü’l-münteha ya her zaman gidebilirmi? Rabbimiz onu oraya alıyorsa ve orda bizzatihi ilimle donatılıyorsa? Böyle birşey olabilirmi?

    Keza biz Allah’ı seven insanları bilebiliriz. Görürüz duyarız hissederiz.

    Ancak Allah’ın sevdiği kulları nerden nasıl bilebiliriz?

    Derin bir soru biliyorum…
    Yanıtlarsanız çok sevinirim.

    1. Hacı Ali bayram dedi ki:

      Her mümin ibadet ve zikirleri ile yeterince dilerse sidretil müntehaya(çıkabilir) alınır, kendine özel miracını yaşar. O bir melek yazı serimizi okuyabilirsin. birebir gerçektir.

  8. Serkan çiftaslan dedi ki:

    Hocam bana küsmeyin lütfen… beni affediniz, sabah akşam savunma yollarını kullanıyorum her an dua ediyorum on bir senedir hiç seyirmelerim durmadı Cemal’den bir haber gelir diye bekliyorum beni affetmezseniz ziyana uğrarım lütfen benimle barışın hakkınızı helal edin benim hakkım size helal olsun

    Meğer Tövbe Gizli Şirkmiş

    Yıpranan anı defterim, satır satır ibret kokar.
    Alır gider bilincimi, kaderimi ummana sokar.

    Satırlarda mahkum bekler, yıllarca çektiğim ahlar.
    Soluk resimlere tutsak, acısı tükenmiş vahlar.

    Geçmişteki hatalarım, çaresini bulur muydum.
    Acıları çekmeseydim, bugünkü ben olur muydum.

    Doğru-yanlış hangisidir, yaşamasam bilemezdim.
    Bu yazgı benim yazgım, istesem de silemezdim.

    Yaşadığım geçmiş zaman, kesin kader biliyorum.
    Hak yazgımın kaleminden, son kez özür diliyorum.

    Kül iradenin yanında, cüz irade n’olacakmış.
    Tedbirlerde kaderdenmiş, yazılanlar olacakmış.

    Hakk’ın ezel kitabında, her işi kul işler imiş.
    Cüz irade dedikleri, kül iradenin cüziymiş.

    Kader sırrına erince, rıza denizine yettik,
    Meğer tövbe gizli şirkmiş, tövbeye de tövbe ettik.

    Ilgın-1993

  9. Garip dedi ki:

    Selam es selame pirim. siz ben yazmasam da yaz demiştiniz, yine geldim. Hocam umarım iyisinizdir. Son yazdığımda hala beratımı alamamıştım. Siz de bana zikir sayını artır demiştiniz. Aralıksız, nerdeyse hiç fire vermeden namaz ve zikirlerime çoğunlukla 7 vakit devam ediyorum. Sayıyı artır dediğinizde her namazda 33’e çıkarmıştım Ya Latifun zikrini. Yaklaşık 20 gün önce rüyamda siz bana küçük beyaz bir kağıda not bırakmışınız. Sayıyı artır yazıyordu ve altında da 41 kere yazıyordu. Bende Ya Latifun zikrini her namazımda 41’e çıkardım. Bir hafta kadar önce bir yerde elime 3 beyaz a4 kağıdı verdiler. Bunlar ihale evrakı gibiymiş. Benden sorumlu takım kıyafet giymiş bir bayan bu üç tane kağıttan birini aldı (alması gerekiyormuş) onu bakan ya da sorumlu genel müdür gibi birine gösterdi ve kağıdı kendisi aldı. (onun kendisinde kalması gerekiyormuş) elimde iki adet biraz yazıları olan 2 kağıtla genişçe bir meydana çıktık. Meydanın kalabalık olduğunu biliyorum ama onları görmüyorum. Yanımdakiler kağııtları çok merak ediyorlar. Benden başka kimsede kağıt yok. Dün de hocam rüyamda yarım sayfa beyaz bir kağıda arkadaşıma ilaç reçetesi yazdırmışım o kağıdı bana veriyor. Kağıtta ya da reçetede 2 ilaç ismi yazılıymış.
    Şimdi hocam ben beratımı aldım mı??? Yaklaşık 7 ay süren ısrarım, her türlü engele rağmen gayretim, çabam umarım sonuç vermiştir. Bana müjdeli haberi verin ne olur. Çeşitli özel durumlardan dolayı yazamadım, affınıza sığınıyorum. Bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım.Rabbime emanet olun, selam es selame can hocam.

    1. Hacı Ali bayram dedi ki:

      Selam es selame azizim . Müjdeler olsun, beratını almışsın. Hayırlı uğurlu olsun.Geçmişinin hesaplarından muaf tutuldun. bu gün ömrün bitmiş olsa cennetliksin . Allah uzun ömürler versin ki insanlığa hizmetler edesin.
      Bu namaz niyaz ve zikir ahlakını terketmeden devam et lütfen.
      Şimdi yeni zikrin.
      Gale rabbi zidni ilmen ve fehmen ve imanen.
      olsun, Gelişmeleri yazmaya devam et.
      selam es selame

      1. Garip dedi ki:

        Selam es selame can hocam.Çok şükür rabbime, çok şükür. Allahın izni ve Sizinle küllerimden doğuyorum hocam. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bir yola çıktım Rabbim utandırmasın, bu yolda muvaffak etsin. Ne günler yaşadım, ne günlerden geçtim ve geçiyorum bir bilseniz. Allah sizden razı olsun. Kaldığım yerden devam can hocam. Ellerinizden öpüyorum, selam es selame hocam.

        1. Hacı Ali bayram dedi ki:

          Bana msn den yazabilirsin. vatsapp tan yazabilirsin
          Buradan da yazabilirsin. Allah yar ve yardımcın olsun. bu gün bir başka kardeşin daha beratını aldı. çifte bayram yaptık. ancak o yirmi günde aldı maşaallah. senin geçmişin ağır olduğundan gecikti. ama sonunda başardın. artık bacağından tutanlat seni geri geri çekenler olmayacak. yepyeni bir sayfa önünde. o sayfaları hayır hasenatla doldur ki cennet mekan olasın. selam es selame

          1. Garip dedi ki:

            Selam es selame can hocam. Yeni gelişmelerle karşınızdayım hocam. Umarım sağlığınız sıhhatiniz yerindedir. Gale rabbi zidni… zikrine sizin söylediğiniz gün hemen başladım. Çok şükür ki tecelliler devam ediyor. Ben daha çok daha çok istiyorum ama bir yandan da sizin sayfanızda okuduklarımdan acele etme diye teskin ediyorum kendimi. Yeni zikrimin 2.yada 3. gününde rüyamda tanıdığımmış ama çokta samiyetimin olmadığı erkek bir hastanın evine çağırıyorlar. Kişiyi tanıyomuşum ama yüzünü görmüyorum. Yatakta oturur vaziyette hasta olduğunu anlıyorum. Onun odasının kapısında başörtülü bir bayan eşi mi yakını mı bilmiyorum bana o kişinin kesilmiş el tırnaklarını bir peçete içinde veriyorlar. Ben o tırnaklara okuyacakmışım ve o kişi iyileşecek şifa bulacakmış. O sırada dışarıya yansıtmıyorum ama kendi kendime ne işim var burada falan diye aklımdan geçiriyorum. Bundan 5 günce falan da rüyamda eğitime, sınava tabi tutuldum hocam. Şöyle ki rüyamda genç bir erkek sadece silüteni görüyorum. Beni eğitiyor, o kadar sakin ki (elinden daha önce yüzlerce böyle talebe geçmiş gibi) ben ne dersem sakince karşılıyor, kızıyorum, geriliyorum ama o hep sakin. Ve bana bunun meşakkatli olacağını söylemedik mi diyor. Bana bir şeyler öğretiyor, ben çok gerginim bu arada. Ders bitiyor ya da bittiğini anlıyorum o gidiyor. Gitmeden önce de ocakta tencere içinde pişen mercimek çorbası varmış az miktarda, bana çorbaya bak dibi tutmasın diyor (su falan ekle gibisinden).Ben eğitimin devam edeceğini yine geleceğini anlıyorum. Tam sabah namazı girmek üzereydi hocam, ter içinde uyandım. Hocam bana bunları açıklarsanız çok sevinirim. Çok şey var içimde böyle kıpır kıpırım, bir yandan da çok gerginim. Rabbim sizi başımızdan eksik etmesin, son sürat 7 vakit namaz ve zikre devam hocam. Allah’a emanet olun.Selam es selame.

          2. Hacı Ali bayram dedi ki:

            Selam es selame azizim. Rüyaların hayrolsun. Durmak yok yola devam inşaallah. rüyada da eğitiliyorsun demektir.

  10. Garip dedi ki:

    Selam es selame can hocam, değerli büyüğüm. ellerinizden öperim. Sağlığınız sıhhatiniz yerindedir inşallah hocam. İyi ki sizi tanımışım hocam. Mevlam buluşmayı da nasip eder inşallah. Ya latifundan sonra Gale rabbi zidni zikrini vermiştiniz. O zikrin 39.günündeyim. Sizden yeni zikrimi bekliyorum. Daha nice zikirlere erişmek umuduyla hocam, Allah’a emanet olun.

    1. Hacı Ali bayram dedi ki:

      Selam es selame … Selamünkavlemmirrabbirrahiym okuyunuz. yasin i şeriften bir ayettir. günl,k en az 818 adet olmalı. daha fazlası dilediğin kadardır . Allah yar ve yardımcınız olsun. Zikre ilk adım yazımız rehberin olmaya devam etmeli.
      selam es selame

  11. Garip dedi ki:

    Selam es selame can hocam, sağlığınıza duacıyım hocam. Umarım iyisinizdir. Hocam şunu öğrendim ki bu dunyada insanın en büyük düşmanı nefsi imiş. İyi ki varsınız ve Rabbim iyi ki sizi tanımayı nasip etmiş. Dünyalık çok zor günlerden geçiyorum ama Allah yine de bir kolaylık veriyor. Zülfikar olma yolunda sessiz ama derinden gidiyorum inşaallah. Şu an hayata tutunma çabası içindeysem inanın birisi siz ve sizin sayfanız. Ne olur dualarınıza beni de katın. Hocam 3. zikrim Selamünkavlemmirrabbirrahiym zikrinin 40.günündeyim. Yeni zikrimi sizden talep ediyorum. Hocam zikirde cuma namazı ve/veya cemaatle kılınan namazlarda zikri çekmek bazen zor oluyor. Şöyle ki iş, hastane vs. gibi durumlarda camiden çıktıktan sonra parkta, durakta, evde, işte abdestli olmak koşuluyla sıfırdan zikrimizi eda etsek olur mu. 4 gözle 4. zikrimi bekliyorum hocam, ellerinizden öpüyorum. Selam es selame.