Allah Ağlar mı? Ağladı Hocam

17.03.2021
504
Allah Ağlar mı? Ağladı Hocam

Allah Ağlar mı? Ağladı Hocam

Selam es selame canım hocam, şu an hıçkıra hıçkıra ağlıyorum elhamdulillah, size yaz deniliyor, yazıyorum. Kuranı kerim okudum. Başında ve sonunda efendimiz resulullah ın ruhuna hediye ettim. Öyle söylettiriliyor, bitince ise, kendime imam Muhammed’e, Alperen anneme, hacı ali bayram hocama, inanan zulfıkar kardeşlerime, inanan ümmeti Muhammed’e diye başlatılarak dualar söyletiyor, rabbim.

Kuranı kerimi okudum biraz, sonra iradem dışı sureler ve Selamen kavlem min rabbin okutturulmaya başlandım. Yine Yüz üstü yatırıldım, sağ ayağım sol ayağıma bağlandı. Sol içeride kaldı. Birden beyaz bir yerde çocuklar gibi koşmaya başladım, ayağımda bir şey yok, yalın ayak ve beyaz elbise ile gülerek koşuyordum. O beyazlık Bulutlarmış.

Koştukça o ağacı gördüm. Ağacın yanına durdum ve ağaca tırmandım. En üstünde bir tane kırmızı elma vardı, koparttım elmayı ve gülerek musmutlu yedim. Siz bana ağacın gövdesinin yanında bakıyordunuz. Maşallah barikallah Gonca’ can aferin sana diyordunuz. Bir anda ağacın üzerine çıkartıldım, iki tane salıncak vardı, yanımda imam muhammed ve ben salıncakta sallanmaya başladık, o da gülüyor ben de.

Sonra ağacın yanına indik, birbirimize sarıldık. İmam muhammedin Kalbine başımı yasladım, Goncammm dedi. Ben ağlamaya başladım, keşifte de gerçekten de hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Bir yandan da iman tahtama ılık ılık sıvılar akıyor, ben ağladıkça. Sonra resulullah efendimiz geldi yanımıza. Halen gözyaşlarım akıyor, ekranı buğulu görüyorum, yazarken.

Bizim ortamıza geldi, ikimizin de alnından öptü canım hocam, kutluyorum sizi hep böyle devam edin dedi. Bembeyaz giyinmişti yine… Görüntü halen sürüyor. Bir an başım kaldırılıp size yazdırılmaya başladım. Şimdi öğle ezanı okunuyor çıkmam lazım, sizi çok ama çok seviyorum. Allah’ın helalinden rahmeti bereketi üzerinize, üzerimize olsun inşallah. Amin. Amin. Amin. selam es selame can hocam

*Canım hocam! ağlaya ağlaya abdestimi aldım, namaza başladım, tahkiki imana ulaştın deniyordu. İman tahtamdan ılık sıvılar akmaya devam ediyorken elhamdulillah dedim. Ağaçtan indiğim de ise ağaç’ı rengarenk kuşlar, kelebekler sardı. Dünyada bir benzeri yok. Yalın ayak koşarken ise çok ferahlık hissettim. Attığım her adım ayrı bir ferahlık veriyordu. Halen resulullah efendimiz bizimle, sohbet ediyor, ruhum biliyor, dinliyor.

-Selam es selame AzizeM, GoncaM. Maşaallah, barikallah keşiflerine, rabbim nazarlardan saklasın. Kutlu olsun canım. Dünya ahiret mümine kadınlara örneksin maşaallah. Selam üzerimize olsun, cümleten ümmet, millet olarak.

*Şu an sağ kulağıma ‘’Ali’m, sevgilim, seni seviyorum diyor rabbim. Seni seviyorum Ali’m, çok seviyorum. Hakikatlere ulaşanlara selam olsun. Rabbinden sana selam var, selam senin ve ümmetin, milletin, inananlarına olsun, güzel nebim. Seni seviyorum.’’

-Ölmüşlerimize ve hem yaşayanların üzerine olsun efendimiz ve Ehlibeyt ile birlikte sahabe-i Güzin üzerine olsun inşaallah.

*< Ümmet ve millet için dualara, sadakalara, kuran okumalara devam edin ki ben size yardımcı olacağım, islam olması için, her yerin aşk olması için yardım edenler mükâfatlandırılacaktır.>

-Aleykümselam. Aleykümselam. Aleykümselam. Ya rabbilâlemin.

*<Rabbin seni seviyor ya imamı Ali>

-Selâm on sekizbin âlem üzerine, zatın ve sıfatın üzerine, bütün sevdiklerinin ve sevenlerin, inananların üzerine olsun ya rabbim! Affedilmemiş inanan kalmasın inşaallah ya erhamerrahimiyn.

*<Huuu Allah ya imamı Ali seni seviyorum. Vesselam ve Aleykümselam, sevgilim, nebim… Her şey çok güzel olacak. Gelecek çok güzel gelecek. Cümle inananlar ile beraber.> Bitti güzelim hocam.

-Mürsellerin, nebilerin, velilerin, alimlerin ve abidlerin cümlesine rahmetinle, şefkatinle, muamele etmeni, annemi babamı, sevenlerimi, sevdiklerimi zatı alana emanet ederim ya rahman ya rahim ya Rauf.

*Yaşadığım hocam, şu anda Rabbimiz de ağlıyor. Allah ağlar mı. Ağlıyor hissettim, merhametli bir ağlayış.

-Elhamdülillah. Elhamdülillah. Elhamdülillah. Elhamdülillah’ i rabbilâlemin errahmanirrahiym, Malikî yevmiddiyn. Razı oluncaya kadar şükürler olsun Rabb’im.

*Elhamdulillah, hamd olsun rabbimize. Elhamdulillah. Elhamdulillah. Elhamdulillah. cansınız siz, Böyle ağlamak ne güzel. Her gün böyle olsa, sevgiden ağlasam, sanki abdest gözyaşı ile oldu. Çok teşekkür ederim, çok teşekkür ederim, hakkınızı asla ödeyemem.

-Teşekkür ederim sevgili goncam. Onurum, gururum, övünç kaynağım, cennetle müjdelenen emeğim, öğrencim, öğreticim benim.

*Bizleri hakikatlerle buluşturduğunuz için saygı sevgi duyuyorum size, ama şu an ekranı göremiyorum sarılsam ağlasam size. Hocam, hocam diyerek sarılsam, ağlasam, babama sarılır gibi.

-İnşaallah o gün de gelir, gözyaşlarımız sinelerimize düşer, Allah ve Resulü sallallahu aleyhi ve sellem de şahidimiz olur. Bu görüşme makamı Mahmut şerefine denk düştü şükür.İnsanlık ve cümle ruhaniyet şahitlik etti biiznillah.

*Elhamdulillah… Rabbena lekel hamd. Çok güzel hislerdeyim halen ruhum kendimde değil. Tarif edemiyorum bu duyguyu canım hocam. Oradayım.

-Selam olsun bu günlerin yaşanmasına katkı sağlayan Zülfikarlara ve cümle dua erlerine

*Aleykümselam olsun güzelim hocam. İyi ki varsınız. Hamd olsun rabbime.

-Allah nurunu tamamlayacaktır, kâfirler istemese de

*La galibe illallah ???? elhamdulillah

-Gelecek güzel gelecek inşaallah.

*Hocam rabbimiz ağladı. Bunun için, o günler için, ruhen hissedilen yazılmıyor ya Canı gönülden yaşadım, hissettim, gelecek çok güzel gelecek inşaAllah. subhanAllah.

-Tarihin külliyen affedildiği bir altın çağ yaşayacağız inşaallah. Mutluluktan ağlamayan kul kalmayacaktır, inşaallah. Melekler zikir sarhoşu olacaktır. Şükürler secdeleri, tekbirler yeri göğü inletecek, Kemal’in, cemalin bayramı olacaktır, inşaallah.

*Aklımız başımızdan gidecek sanırım şu an böyle ise, rabbim nelere kadir olacak tahmin edemiyorum ama hissediyorum. Yerler gökler alev alacak, ama aşkımızdan, dediğini hatırlıyorum Ne güzel müjdeler veriyorsunuz canım hocam hamd olsun Bir de bana öğle namazda dedi ki, tüm benliğimde hissettim ,”benim adım Huu’dur. Nefesinim, bana namaz da allahuekber demene gerek yok huuu de. Huuu diyerek kaldırıyor yatırıyor her an, Çünkü hiç sesli allahuekber demezdim, içimden derdim. Bana böyle söyledi canım hocam.

-Selam ve sevgiler on sekizbin âlem üzerine olsun inşaallah.

*Amin inşallah canım hocam benim sizi çok seviyorum, en güzele emanet olun.

-Ben de seni seviyorum GoncaM. Selam es selame

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

  1. Anonim dedi ki:

    ❤️❤️❤️