Kuru Ağaç Yeşerdi
Kuru Ağaç Yeşerdi
Selam es selame Canım hocam; Şu an yazdırılıyorum; Çok yoğun işlemler yapıldı, namazdan önce de namaz esnasında da, geriye doğru esnetildim. Gövdem ayrılacak gibi oldu yine, belimde tak diye sesi duyulacak şiddette bir kütleme oldu, subhanAllah
Sonra yine gözlerime ellerimle bastırıldı, başımın içindeki yeşil nuru görüyordum. Gözlerim açılınca siyah oluyor, sonra beyaz nur oldu, sonra kayboldu. Göz çukurumdaki alt kemiklere dahi bastırıldı. Dündü sanırım siz bir arazide kurumuş, normalinden daha uzun bir hurma ağacına dokunuyorsunuz, ben de ağacın altındayım, sürünerek geliyorum ama gülümsüyorum, başımda beyaz örtü, siz ağaca dokununca ağaç yemyeşil olup en tepesinde hurmalar oluyor, çok iri çok güzeller.
Sonra bana veriyorsunuz, 3 tane, bunları ye diyorsunuz, ben de yiyorum. Normalde de sahurda yememi söylemiştiniz. Gerçekten de sahurda 3 hurma bir bardak süt içiyorum, hiç bir şey yiyesim gelmiyor. Bugün de ikinci kez aynı keşfi yaşadım; ağaca dokunuyorsunuz, ağaç yeşillenip hurma meyvesi veriyor.
Az önce zikrimizi okuyordum, yine aynı keşif başladı, üzerinizde beyaz smokinle o ağacın yanındasınız. Bunu unutmadan size yazmam söylendi. Geriye esnetilme işlemlerinden sonra, secdeye gelirken bedenimde ferahlık hissederek biraz inleyerek, secdeye vardırıldım, kendimden geçmiştim, ilham ile söylenen aynı zamanda içimden bana da tekrarlattırılan, 3 kez, ‘’ ben imam muhammedin ruh eşiyim, ona bu savaşta hakkıyla yardım edeceğime söz veriyorum’ ’dedirtildi.
Başka bir keşifte ise sırtıma yine mühür vuruyordunuz. Hocam bu kısma kadar yazdım, baktım imsak vaktine az kalmış. Telefonu bıraktım sağ devri duaları okumaya başladım. Aynı zamanda yazıyı göndersem mi diye ikilem yaşadım. Rabbim sen en doğrunu bilirsin dedim, yine seslendi ‘’sana bildirdiklerimi yazmalısın’’ dedi. Emredersin, rabbim dedim.
Sonra namaza başladım, esnetilme ile başlatıldım, bu kez geriye daha da esnetildim, neredeyse başım yere gelecekti. Böyle devam ettik namaz bitti ve tamamen seccademin üzerine yüz üstü yatırıldım. Dizlerim bükülü, sağ yanağım secdeye yapışık, gözlerim kapatıldı, şakaklarımdan çıt çıt sesler gelmeye başladı. Dakikalarca sürdü bu işlem. O esnada kendimi bir önceki evimde görüyorum, kıbleye doğru seccademi serdim, oturdum, elimde bir defter ve kalem vardı. Kalem simli altın renkteydi, bir sayfaya şekiller çiziyordum, sonra o şekiller defterden çıkıp altın renkte cisim oluyordu, elime alıyordum. Sonra kaldırıldım, canım hocam. Sizi seviyorum rabbim esenlik afiyet versin, size bizlere amin. Amin. Amin. Selam es selame, canım hocam
-Selam es selame Azizem, Goncacan… Maşaallah barikallah keşiflerine, bir kere daha rabbimize hamdolsun bu kerametler nedeniyle ölçüsüz razı olacağı kadar hamd ve şükürler ederiz. Okurun kendi anlayışına havale edelim ve rabbimiz, cümlemizin imanını artırsın, derinleştirsin idrakta, algıda murat ettiği seviyelere ulaştırsın, inşaallah. Selam es selame
