Altınçağ mı Başladı? Ordunun Başına Geç

25.03.2021
361
Altınçağ mı Başladı? Ordunun Başına Geç

Altınçağ mı Başladı? Ordunun Başına Geç

Selamen kavlen min rabbin rahîm babacığım; Resulullah efendimiz sa. Muhammed’im Ordu’nun başına geç diyor, sürekli sesi kulağımda yankılanıyor. Resûlullah efendimiz dediğinden beri sürekli savaş halindeyim, ruhlar aleminde. Küfrün kaleleri olan Amerika, İngiltere, Almanya, Rusya… Yahudi ve Hristiyanlarla savaşıyorum, babacığım. Alemler hidayete gelecek Ve bir de sürekli, Resulullah efendimiz beni belimden tutup sıkıyor. Hani Cebrail as. ilk vahyi getirdiğinde sıkmıştı ya. Aynı o şekilde, resulullah efendimiz belimden iki eliyle tutup beni sıkıyor.

Diyor ki; ‘’nasıl Cebrail as beni sıktığında iki eliyle kuran inmeye başladı, kolaylıkla alemler hidayete geldi ise ben iki elimle senin belini sıkmamla celal zayıflayacak, âlemler hidayete gelecek’’ Babacığım artık herkese Hidayet istiyorum, kolaylık afiyet istiyorum. Hata, kusur, günah, zulüm ne varsa kökten temizlemek istiyorum. Artık cinayet, yalan, zulüm gibi Allah’ın nefret ettiği ne varsa ben de aynı şekilde nefret ediyorum. Allah’ın sevdiklerini de seviyorum.

Mazlumların elinden alınan ne kadar hakk hukuk varsa zalimlerden alalım Allah’ım diyorum. İşte bu celal. Babacığım; sürekli Resûlullah efendimiz, iki eli ile belimi sıkıp bırakıyor. Günlerdir devam etti bu hal. En sonunda iyice sıktı ve benim içimden büyük bir ejderha çıktı. ‘’İşte Bu celal’’ dedi. ’’18 bin âlemdeki ne kadar celal varsa, küfür- kafir- münafık- şeytan- cinler- Yahudi veya Hristiyanlar senden kuvvet alır, senden hayat alır.

Hakikatte herşey senden başlar sende biter. Bir ağaç gibi düşün, kökü sensin. Dalları budakları, meyveleri, kök olmasa olmazdı değil mi’’ dedi.’’ Evet’’ dedim. ’’Şimdi sende sadece Cemal, rahmet kaldı. Artık senin söz ve fiillerinden bundan böyle alemlere sadece rahmet olan cemal tecelli edecek’’ dedi. Artık sendeki celali besleyen kökü kuruttuk, aldık. Artık Celal kurumaya, yok olmaya mahkumdur’’ dedi.

Sağ ayak hep önde olmalı *Babacığım; Resulullah bir de dedi ki ‘’İmamı Ali sağ ayağını yerden kaldırmasın’’ (Bunu söylerken sağ baldır üst seyirdi. Cemal de vuslat seğirmesi aldım) Ben sağ ayağımı solun üstüne atıp otururdum, hemen vazgeçtim. Resulullah bunun yerine sağ ayak önde, sol ayak arka kalacak şekilde otur’’ ‘’Sizler böyle sağ ayağı sol ayağınız üzerine bindirdiğinizde cemal zayıflar, celal kuvvetlenir’’ dedi.

Afrika’daki karıncayı bile düşünür oldum Babacığım; her haram, her yasak gördüğümde hidayet diliyorum. Haya ver, edeb ver, ıslah et, hidayet ver, diyorum. Herşeye, canlı cansız her şeye yârdim ediyorum. Dua ediyorum. Beynimin içi canlı cansız, görünen ve görünmeyen tüm varlıklar, hepsinin seslerini, dualarını, haykırışları duyuyorum. Zalim para çalsa suçlu benim diyorum Babacığım bir kadın öldürülse suçlu benim diyorum. Namazı kılmıyorsa suçlu benim, Allah’ı inkar ediyorsa suçlu benim, diyorum.

Kökünden kazımak istiyorum Allah’ın yasaklarını, herkese yetişmek, herkesi koruyup kollamak istiyorum. Bunu da fiiliyata döküyorum, dualarla elimden gelene de yardım, ediyorum. Yeryüzünde, gökyüzünde bir tane acı çeken varlık olmasın, herkes mesut, mutlu olsun, duamdır. Allahu ekber diyerek göklerde savaşıyoruz. Melekler ordusunun kuzey cephesinde siz, güney cephesinde ben, ortamızda Resulullah sa. efendimiz kumanda etmek suretiyle göklerde savaşıyoruz. Allahu ekber diyerek, Allahu ekber diyerek, Allahu ekber diyerek.

Atlar ile değil, kılıç ile değil, günümüz silahları olan uçak, helikopter, silahlı siha , tank, gemi, atom bombası dahil bütün silahlarla, tüm kafirleri, küfür beldelerini ateşe verdik. Tüm kâfirler, zalimler ölüyor. Dünyada sağ kalanlar ise hidayete geliyor, İslam’a giriyor . Fethettiğimiz tüm dünya ülkeleri islam sancağının altına giriyor. Türkiye’nin toprağı oluyor ve biz o yanıp yıkılan şehirleri ve gönülleri yeniden inşa ediyoruz, adaletle.

Türk lirası ile bütün paraları paraladık Bir de Resûlullah efendimizle beraber üçümüz babacığım, Türk lirasını alıp, her birimiz kenarlarından tutup, altına gümüşe ve dunyâ üzerindeki tüm paralara vuruyoruz. Dolar, Euro ve benzeri bütün paralar hepsi birden en alta indi. Biz Türk parası ile dövdük tamamını. Biz dövdükçe değirmendeki buğday misali un ufak oldular, parçalandılar ’Vatan hainlerini öldür Allah’ım’’

Bir de Resulullah efendimiz, siz ve ben sürekli şu duayı yaptık. ‘’Vatan hainlerini öldür Allah’ım. Türkiye’yi içerden ve dışardan yıkmaya çalışan kim varsa ölsün’’ diyorduk. Ve ayrıca Türkiye’nin serveti halka dağıtılsın, belli bir kesimde kalmasın diyorduk, dualarımızda. Gelirde adalet geçimde adalet istiyorduk. ’’Babacığım vatan haini kim, hangi parti, dernek, kuruluş, yapı, teşkilat varsa yok olacaktır’’ dedi.

Allah; dualarımızın peşinden, tüm yaptığınız dualar tecelli olacaktır’’ dedi. Babacığım faiz lobisi çökecek, şımarık zenginlerin mallarını, memurlarım olan yangın, fare, savaş, fırtına, tsunami, yıldırım, benzerleri savaş makinelerimle yok edeceğim diyor Allah teâlâ. Türkiye ve tüm islam beldeleri bu azabımdan emindir, onlar rahmetimin içindedir’’ dedi

Babacığım; 124 bin peygamber ve içlerindeki 313 tane Resuller, nebiler bile Türkiye’ye ve yaptığımız dualara amin diyorlar. Hatta bu 124 bin peygamberin zamanında yasayan ashapları, ümmetleri, velileri, alimleri kısaca Taaa Ademden bu yana iman ehli her bir kul bize dua ediyor. Biz neyi istersek onu istiyorlar. Sadece insanlar değil melekler de bize dua ediyor. Hatta iman ehli cinler bile… tüm cemal orduları bir oldu birleştik, Muhammedi bir Ordu gökte toplandı.

Ayrıca babacığım; Resulullah efendimiz sürekli başımıza taç, cennet tacı takıyor, sürekli, üst üste uzunluğu yüksekliği belli değil… yeşil taç var, sayısız sonsuza dek başınızın üstüne taç koyacağım dedi, Resulullah efendimiz. ** at bunları cehennemin içine *Babacığım, birden dilime yıkıl ey ehli küfür diye dua getirildi, ettirildi. Gittim bir sağ devri yaptım. Her cihete okudum bu duayı, üflediğim her cihette yıkılan ehli küfür ülkelerindeki şeytanların sağa sola kaçıştığını gördüm. ‘’Yaşayacak yer kalmadı bize’’ diye feryat ediyorlardı.

Ben bunları gördükçe mutlu oldum sevinç doldu yüreğime. Tepsiler içinde geldi kesik başlar Rusya devlet başkanı Putin’in kesik başı getirildi bir tepsi içinde Resûlullah efendimiz tarafından. Peşinden Amerika başkanı Biden’ in, Almanya Merkel’in, İngiltere kralının, İsrail devlet başkanı, İran başkanının hepsinin kesik başını bir tepsi içinde Resûlullah efendimiz önüme getirdi, ‘’at bunları cehennemin içine’’ dedi.

Ayrıca bu ülkelerin çöküşünü yıkılışını işaret ettiler ve bunlar zalimdi, zalimlerin sonu cehennemdir. Dünyada da yıkılış, yok oluştur, dediler. At bunu cehenneme dedi… Attım Babacığım şimdi de Resulullah efendimiz koskoca simsiyah bir yılan başı, yılan ortası, ejderha, bir diğer parçası sırtlan, diğer parçası kurt, kuyruğu timsah getirdi; Bu şeref sana aittir. Elindeki kılıcı verip, kopar başını, dedi. Vurdum kılıcı, can çekişti, öldü. At bunu cehenneme dedi…

Attım Ve peşinden Kevser süresini okuyup ey evladım ağzını aç dedi. Nefesini benim ağzımın içine üfledi, yut dedi nefesimi, yuttum. Pesinden haykırırcasına ben keserim dedim, ben hakkım, dedim. Ben kurtarıcıyım, dedim. Peşinden babacığım Allah’ın cemal, celal, kemal bütün isimlerini çağırdı efendimiz…. Hepsi nurdan bir şekil aldı. ‘’Size emrediyorum ey Allah’ın isimleri, İmam Muhammedin bedenine girin, Ebedul ebed’’ dedi. Bedenimin her yeri nur yumağına döndü.

Rengarenk, bedenime, ruhuma, kalbime, irademe, her şeyime Allah’ın isimleri nüfuz etti. Ey Allah’ın esmaları dedi Resulullah, bedenime ruhuma seslenerek, emiriniz padişahiniz imam Muhammed’dir. Ancak ona itaat edeceksiniz, dedi. Her bir Allah’ın esması ismi emredersiniz ya Resulullah dediler. Biz Allah’ın isimleri esmaları olarak imam Muhammed’e secde ediyoruz, dediler.

Babacığım, Çin halk cumhuriyetinin kesik başı paramparça olmuştu. Bunlar yecuc mecuc kavmidir, dedi. Bunları yok et, cehenneme at, dedi ve attım. Babacığım hani bu şimşek çakması gibi düşün, Bastan aşağı şimşek misali bir enerji bir nurum. Ama canlı cansız herşey bana bağlı. Aramızda bazıları ile ince bir nur, bazıları ile cılız, bazıları ile kuvvetli bir nur, her şeyle bağlantılıyım. Bakıyorum benden bağlantı koptu mu o ışık nur ipi kayboluyor ve o kul o canlı ölüyor.

Fiziki beden olarak tekrar ben o onun ruhuna yöneliyorum, kabirdeki bedeni hayat buluyor. Bunlar ölmeden önce ölmeyenler. Yani ikinci doğumu gerçekleştiremeyen, ruhani doğum, yani kimisi var o bağ fiziki beden ölüyor. Hiç kopmuyor, o aramızdaki nur enerji bağı. Bunlar ise Ruhani doğumu gerçekleştiren kullar. Tüm enerji benim, tüm hayati veren benim. Acayip bir hal, şu andaki dünyadaki hiçbir yere benzemiyor, bambaşka âlemde, böyle bir vücudum, ruhum var. Ama o alemdeki her ne yapıyorsam dünya bedenim bunu hissediyor.

Oradaki bedenim kimine hayat nurları, afiyet, huzur nurları gönderiyor, kimisine ise bela, acı, keder nurları gönderiyor. Kelimelerle tarif edemediğim alemdeki bedenimde iradesizlik, zamansızlık var aslında burada da ben hiçbir şeyi irade edemiyorum. Bu ezelden de hep böyleydi. SübhanAllah. Allahu Ekber.

-MaşaAllah, barikallah. SübhanAllah. Elhamdülillah. Allahu ekber. Bu keşiflerine eklenecek ne olabilir ki azizim, amenna ve saddakna. Sadece dikkatle bir daha, bir daha okuyun ey zülfikârlar ve biraz da hayal gücünüzü geliştirerek dualarınızla katkıda bulunun geleceğe. İnsan Allah’ın halifesi buyuruldu değil mi Allah ademi kendi suretinde yarattı buyuruldu değil mi. Zat nuru tevhitte fena fillah olur, kendi benliği ortadan kalkar ölür de kişi Allah’ta dirilir diye anlatılıyor değil mi.

Artık o Allah kulunu öyle bir istila eder ki ol deyince ol dediği herşey hemen oluverir buyuruluyor değil mi… Kuranı kerimin mealini lütfen işin sırrına ermek için okuyun. O öyle açık bir kitap ki o açık haliyle anlayamadıklarını da kuluna işte bu keşifte olduğu gibi kendi katından yaşatarak ilahi bir dil ile öğretir . Hem de şeytana zırnık koklatmadan yaşatır.

Efendimizin olduğu keşifte şeytanların nasibi yoktur biliyorsunuz. Kutlu olsun altın çağ, Şahitleri olacaksınız inşaallah. Selam bu yazıyı okumak nasip olan herkese olsun. Ne mutlu Türküm diyene demek, Ne mutlu Müslümanım diyene demektir. O sözün ilk söyleyip yazanı Hocam rahmetli Hafız Hüseyin kemal sertyeşilışıktır.

İkinci söyleyeni Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür.. O zaman Türk diye müslüman olana denirdi. Türk demek Müslüman demekti. Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşu hikmette onaylandığında, Allah teâlâ bu günleri de hocama müjdeledi.. O anda hocam Ne mutlu türküm diyene dedi. Çünkü müslüman olmak demek cennetle müjdelenmek demektir. Bu gün de geçerlidir bu müjde Türküm diyene cennet helal, cehennem haram olur. Selam es selame

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

  1. Damla Gölgeli dedi ki:

    ❤️