Allah Sizlerle Beraber, Unutmayın

09.04.2020
251
Allah Sizlerle Beraber, Unutmayın

Allah Sizlerle Beraber, Unutmayın

*Eûzû Billahimineşşeytanirraciym. Bismillahirrahmanirrahim. Eşhedü enla ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhu ve rasûluhu.
 
*Selam es selame babacım. Çok güzel şeyler yaşıyorum sayenizde, inşallah. Emeklerinize layık olayım inşallah, iki cihanda da.
 
*Dün ikindi namazını geç kıldım uyumuştum, nefsi olarak. Bir ara uyandım ama gene uyudum. Sonra kulağıma okundu, gene hemen. “ey iman edenler, hak yolunda hakikate erenler, sizin nefsinize uymanız size haramdır”
 
*Hemen namaza durdum. İlk rekâtta belimden kasılarak başım yukarıya çevrildi. Ve yüce Allah, onu bekletmeme mi söyledi, af diledim secdede. Sonra farzını kılarken, secdede iken ellerim geriye çekildi. İki bacağımın arasından ayaklarıma kadar çekildi ve kulağıma söylenmeye başlandı gene.
 
*”Ey iman edenler, Allah katında size verilen değeri bilseydiniz, secdelerden kalkmazdınız. Ey iman edenler, bizler hakikat yolunun yolcularıyız. Nefislerinize uyup namazı bekletmeniz, haramdır. Ey iman edenler, Allah sizinledir, Allah’ın ibadeti ve sevgisinin önüne dünyalık zevklerinizi geçirmeyin. Zira Allah’ın azabı pek şiddetlidir. Siz Allah dostlarısınız. Dünyalıklarınız ile Allah’ın ibadetlerinin zevkini değişmeyin. Allah ı bekletip gazaplandırmayın. Rahman ve Rahim olan Allah ın adıyla. Selam ve dua ile Allah dostlarına”.
 
*İki kere elimi çekmeye çalıştım, tuttular bırakmadılar. Tövbe ve istiğfarımı artırdım. Babacım böyle söylenenler hakkında falan vesveseye kapılsam, hemen uyarılıyorum, çok ciddiler.
 
*Dün dışarıda kıldım akşam namazını. Bir mağazada, kabinde kılmak zorunda kaldım. İçimden de Allah kabul etsin inşallah diye geçirirken, şimdi aklımda yok, peygamberimizin devenin üstünde bile namazınızı bırakmayın hadisi Şerif i söylendi. Nasıl mutlu oldum, daha namazım bitmeden. 
 
*Sonra çıktık, arabadaydım, birden anormal bir şekilde gözlerimi ovalamaya başladım. Anladım kendi iradem ile yapmadığımı. Parmaklarım gözüme bastırıldı.Yine yeşil nurun içinde bir yüz belirdi. Sol tarafı görünmüyordu. Daha çok burun ve sağ gözü gördüm. Yeşil gözler, kendi yüzümdü gördüğüm, tıpkı bana benziyordu ve bana bazı şeyler söyledi, rabbimmmmmm  Ardından gördüğüm yüz kayboldu ve yeşil nur kaldı.
 
*Sonra yeşil nurun ortası önce açık, altın sarımsı nur oldu. Sonra pembeleşti ve gül şeklini aldı. Baya baya yeşilliğin içinde pembe bir gül gördüm Ve sonra kayboldu Peygamberimizin simgesini görmüş oldum, rabbimi gördüm, yüce mevlam hediyeler verdi, şükür elhamdülillah. 
 
*Gece namazında gene rabbimleydim babacım. Hani denir yaaa anlatılmaz yaşanır diye, öyleydi Bazı efaller yaptırıldı yeniden. Rahimden alnımın saç bitimine kadar parmaklarım hiç kalkmadan getirildi. Bir kaç kez yapıldı bu hareket vb. hareketler ile davam etti.
 
*Sonra parmaklarım ile yine gözlerim bastırıldı. İlk önce açık altın sarısı reng nur belirdi. Ortası yeşil nurdan, sol taraftan, o açık altın renkli nur iki kuş oldu,biri sağdan biri soldan ilerledi. Yuvarlak şekilde birleştiler. Sonra ortası karardı, hiçliğe büründü. Yeşilden gene sarıya, turuncuya değişe, değişe kayboldu Süperdi, çok zevkliydi seyretmek
 
*Bütün vücudumu sağ elim mest etti ve ‘’nurun ala nur oldun’’ dendi. Yüzüme ağızdan başlayarak sağ işaret parmağım ile sağ devri yaptırıldı, boyunlarıma, omuzlarıma kadar.
 
*Rabbimin sesiyle hep devam etti, gece bitmesin istedim Rabbim ‘’bundan sonra makamın Rıza Makamıdır’’ dedi. ‘’Hacı âli’me söyle o anlatır’’ dedi, içeriğini söylemedi.
 
*”Rahman ve Rahim olan Allah ın adıyla. Elif lam mim ra. Bunlar kuran hakikatidir. Bu yolda devam edenin huzurla geleceğe bakması için bir engel yoktur. Hüsnü zanlarınızdan kurtulursanız kemale erersiniz. Hakikati hakkıyla arayanlar elbet doğru yolu bulacaktır. Selam ve dua ile Allah dostlarına… “
 
*Selam es selame babacım, ellerinizden öpüyorum sizi çooooookkk ama çoook özlüyorum, nedense
 
*Eûzû Billahimineşşeytanirraciym Bismillahirrahmanirrahim. Eşhedü enla ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhu ve rasûluhu.
 
*Selam es selame babacım Babacım bana zikir olarak “Selamünkavlemmirrabbirrahiym, Hafız ül kitab ül kerim” oku dediler.
 
*”Rabbenâğfirlî ve li vâlideyye ve Lila müminine yevme yükümlü hisâb Bi rahmetike erhamerrahimin” zikrimizi okuyorum. Ve sizin dediğiniz önceki zikirlerimden “rabbi zıdnî ilmen ve fehmen ve imamen” zikrini de 3-9 kere okuyorum.
 
*<Rahman ve Rahim olan Allah ın adıyla. Elif lam mim ra. Bunlar kuran hikmetleridir. Bizler Allah dostu olana dostuz, Allah ın sevdiğini severiz, Allah’ın azabını isteyene de dua ederiz, yanlışından dönmesi için.
 
*Bizlerin amacı dua eri olarak, dua birleşimi oluşturup, tecellinin oluşmasına yardımcı olmaktır. Sizlerin de amacı bu doğrultuda olmalıdır. Dualarımız olmasa neye yarardık, hikmeti gereği her oluşun başı duadır.
 
*Özellikle sizin gibi yüce Allah ın seçilmiş kulları her halinizin dua olduğunu sakın ama sakın unutmayın.
 
*Aklınızla, fikrinizle, elinizle, belinizle, dilinizle ve gözünüzle dua halindesiniz. Lütfen bunu an için bile unutmadan, beşeri hayatınızın gereklerini yerine getirin.
 
*Sizlere verilen değerin kıymetinin farkında olarak hareket edin. Bu yolda aldığınız kararlar, sizlerin yaşamını çok çabuk etkiler.
 
*Zamanla yarışmayın, Allah’a bırakın. Allah en iyi hesap görücüdür.
 
*Allah’ın hikmeti sonsuzdur. Allah’la olanın Allah katında değeri çoktur.
 
*Allah sizlerle beraber, unutmayın. Selam ve dua ile Allah dostları.>
 
-Selam es selame Zeynepcan. Maşaallah, barikallah. Elhamdülillah, elhamdülillah, elhamdülillah. Keşiflerin ve sana özel verilen kutsi hediyelerin mübarek olsun. Öncelikle Rıza makamına ulaşmış olmana çok sevindim, kutlu olsun. ‘’Ey mutmain olan nefis, Allah senden razı, sen Allah’tan razı ebedi cennetime gir. ’’ Ayetine mazhar olmuşsun. Bu makamın bir üstü hamd makamıdır ki resulullah asv. yanıbaşıdır. Sana özel verilen o kutsi zikiri çekemeye hemen başla. “Selamünkavlemmirrabbirrahiym, Hafız ül kitab ül kerim”… Senin zikrin budur, bundan böyle değiştirilinceye kadar. Diğer zikirleri dualarına karıştır, bunu ise tam zikir disiplini içinde oku, inşaallah…
Rabbimiz senin vasıtanla bize umulur ki daha çok bilgi aktaracak, hikmetlerini izhar edecektir. Lütfen yukarıda uyulmasını emreden ilahi mesajları öncelikle sen kendi nefsinde uygula. Namaz vakitlerini kaçırma, inşaallah rabbimizi bekletme ki mesajlar hep cemal kemal üzere bizlere ulaşmış olsun. Sözü izninle ben yine kısa keseyim ki dikkatler dağılmasın, akıllar ilahi mesajlarla nurlanmaya devam etsin. Selam alemlerin rabbi mevlamıza ve bütün dostlarına, zülfikârlara olsun. Hiyerarşinin cümlesine, on sekizbin aleme olsun. Selam Allah’tan Allah’adır. O, bir ve tek Olan Allah’tır. Selam es selame
 
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.