Yaz Bunları Kuraklık Başladı

09.01.2021
350
Yaz Bunları Kuraklık Başladı

Yaz Bunları, Kuraklık Başladı

Selam es selame, canım hocam. Bugün teheccüd namazımı kılarken bir süre secdede çenem üzerinde bekletildim. Bu süre içinde içime yönelmem sağlanıyor, bedenimi hissetmiyorum. Bir süre öyle kaldım, İmam muhammedin tevhidini okuduktan sonra hep nasıl olduğunu hayal etmiş, sanki o an’ı yaşamıştım. Yazıyı tekrar tekrar okuyup hamd ettim. Namazdayken de bunu yaşadım sanki, yani anlattığı şekilde nasıl bir his olduğunu.

En etkileyici kısmı Allah’ın ‘’kaldır başını secdeden, gözlerime bak’’ demesiydi Aklımdan çıkmıyor bu söz, hep canlanıyor hayalimde. Çok kutlu çok değerli bir hal elhamdulillah. Son oturuştaydım, seccadem de oturuyorum, başım eğik, Ağlamaya başladım. İçimden dedim ki, Allah’ım sana hamd olsun, şükürler olsun, beni günahkar biriyken yanına çektin aldın, şükürler olsun dedim.

Gözyaşlarım inerken, ama yere düşmesin diyor, sağ elimle alınıp dudaklarıma sürdürdü. O an da içim yankılanıyor, ‘’Aşkım! Goncam, cennetim’’ dedi. Rabbim; imam Muhammed’in suretinde ve onun sesi olarak. Duygulanmamak, ağlamamak mümkün mü gülüm hocam. Bir kaç ay önce sabah namazına kalkmıştım, uyku sersemliğiyle banyoya gittim, normalde aynaya bakmıyorum, bu kez ilk önce aynaya baktım ki Allah gözlerimden bana bakıyor.

Tabi nefsim korktu, hemen eğildim abdestimi aldım, titriyordum. Keşifte siz karşıma geldiğinizde de aynı şeyleri yaşıyordum, ürperip titreme hali. Bu bilincin halen hazır olmadığını da farkındaydım. Canım hocam, siz çok değerlisiniz. Şu yalan dünyada sizi bizlere bağışlayan, yanınızda barındıran, rabbimize hamd olsun. Ebedi hayatımızda da bu imtihan dünyasında da size bize ümmeti Muhammed’e iyilik versin, bizleri divanından ayırmasın. İyi ki var etmiş sizi yaradan, çokça hamd olsun elhamdulillah. Sizi çok seviyorum canım hocam, selam es selame

*Selam es selame canım hocam, hayırlı akşamlar. Size son yazdığımdan bu yana ihtilaçlar devam etti, kısmen halen de sürüyor. Şimdiye kadar korunma duaları ile savundum, her namaz sonrası diyebilirim. Hatta öyle çok oldu ki uyuşmalar yaşadım artık takatim kalmamıştı. Bunları yaşarken evvelsi gün, bir tarlada 2 tane buzağı gösterildi ve birbirlerini yalıyorlardı. Gözleri belermiş şekilde yapıyorlardı bunu. O an anlamını bilmiyorum tabi. Allah bildirirse bilebilirim, aradan birkaç saat geçti, kuraklık olacağı anlamına geliyor, dendi.

Birbirlerini yalamalarının anlamı Susuzluktanmış. Sonra ben vücudum da kuraklık hissetmeye başladım. İki gündür bedenim yanıyor. Sanki toprak kurumuş, ben bir toprağım, yutağımdan hissediyorum bu duyguyu. Su içsem de geçmeyen bir şey bu. Kuraklık ihtilacı da aldım fakat, yağmur için efali yapmaya başladığımda celali ihtilaç başlıyor, çenem omuzlarım, göz kapağım ard ardına seğirdi. Yani izin verilmiyor bunu yapmama.

Az önceye kadar bunları size anlattığımı keşfen yaşadım, yazıyorum. En son secdede ‘’Hacı Ali’me söyle, yaz bunları, kuraklık başladı’’ dendi. Ben de ağladım. Acaba su ve kuru yiyeceklerin stok mu falan mı yapmamız gerekiyor hocam. Tedbirli de olmak lazım diye ilham geliyor. Kendimi su stoklarken gördüm. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşaAllah. Selam es selame Hocam.

-Selam es selame Goncacan; Maşaallah barikallah keşiflerine. Efendimizin deccal- mehdi hadislerinde veya fiten hadisleri diye bilinen kıyamete dair haberci hadislerde bu çağda iki yıl sürecek bir kıtlık ve kuraklıktan bahsediliyor. Aynı zamanda bazı haberlere göre sekiz ay sürecek bir savaştan da bahsedilmektedir. Arap baharı hadisesi ve Libya ile Suriye olayları işle deaş fitnesinden ise çok geniş çapta bahsediliyor.

Bu arada kimsenin Mesih deccaldan ve hz mehdiden bahsetmeyeceğini zahir evliyaların korkarak bundan çekineceklerini yani deccalın şerrinden korkacaklarını ve medyanın konuyu örteceğini de hadisi şeriflerde bildiriyor. İki buzağı zor yılları anlatırken kıtlık yıllarını anlatırken birbirlerini yalamaları da susuz yılları anlatıyor. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Bunu tedbiri nasıl alınır ki. Kuru yiyecekler bile üç beş ayda güvelenir. Allah inananlara yardım edecektir inşaallah. Uzun yazmaktan imtina etmem ilham olundu yine. Selam es selame

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.